Info

Sunteti bine veniti in “garajul” nostru !

Aici speram sa gasiti ceea ce cautati, fie ca doriti sa va transformati masina in vehicul electric, fie ca doriti informatii despre transformare, sau pur si simplu ati venit din curiozitate.

Simtiti-va ca acasa !

Incercam pe cat posibil sa va fim de folos. Recunoastem deschis ca nu suntem genii, si nici nu vrem sa reinventam roata !  De aceea, ce veti afla de la noi vor fi numai informatii verificate sau aflate din surse sigure si publice. Am dorit in primul rand sa cream un loc specializat, care a aparut si se va dezvolta in jurul unei idei, unei solutii, unei variante care incepe sa devina din ce in ce mai necesara si mai convenabila ; este vorba de – sa-i zicem generic, ELECTRO-VEHICUL, prescurtat EV din respect pentru denumirea deja consacrata in literatura de specialitate (EV de la “electric vehicle”).

Trebuie neaparat specificat faptul, ca nu dorim sa discutam in mod special despre performantele preturile, confortul- mai pe scurt despre  avantajele si dezavantajele vehiculelor electrice sau hibride ce apar pe piata gratie producatorilor consacrati de automobile si nici sa cream discutii contradictorii despre activitatile sau “produsele” lor. Tot ce dorim, este sa informam pe cei interesati ca pe langa posibilitatea achizitionarii unui asemenea vehicul, mai exista si o varianta -hai sa-i zicem – mai “accesibila” si anume, transformarea propriului vehicul (cu propulsie clasica) intr-un EV.

Acesta este de fapt principala noastra activitate in jurul careia se contureaza si alte activitati legate de subiect…

Bineinteles ca nu excludem nici o tema de discutii, daca este legata de ideea de vehicul electric sau metode, idei, solutii in vederea transformarii in ev.

Comentati numai pe adresa de mail (vezi “Contact“) !

11 thoughts on “Sunteti bine veniti in “garajul” nostru !

 1. Ati spus ca intretinerea anuala implica costuri de 0 lei. Ma cam indoiesc ca bateriile de acumulatori sunt nemuritoare…si mai sunt si 6 la numar!
  Insa lasand carcoteala la o parte, felicitari pentru perseverenta!

 2. chiar ma bucur ca ati facut si un site unde sa va gasim si sa luam legatura cu dumneavoastra, si nu in ultimu rand felicitari

 3. Buna ziua , am o curiozitate apasatoare….. si anume aceea a costurilor , de exemplu cat a costat omologarea ? Pentru un Cielo , la cat se ridica costurile unei conversii ?

 4. AS vrea sa am si eu o masina electrica, poate chiar facuta de mine,cu ajutorul Dvs. Am o Dacie din 1989 ,am niste desene dintr-o revista , cu 4 motorase in patru roti care are tot fundul masinii plin cu baterii. NU vreau sa devin geniu,nici nu e cazul, am 75 de ani.-

  M-as bucura sa intru in contact cu Dvs, poate chiar sa-mi transformati Dacia in ..electrica .- Astept sa ma contactati,va dau si celularul meu, eu locuiesc intr-un sat Roscani,langa Deva .- Va multumesc anticipat ,cu respect octavian cadia .-

 5. Costul componentelor care se afla in momentul acesta pe masina, este de 3800 Euro, iar pentru un Cielo, pleaca de la 5000 euro.
  Dan

 6. Buna, am citit mai multe articole din site-ul tau, inclusiv cel de fata si trebuie sa spun ca apreciez cum iti impartasesti ideile. Eu ma ocup cu partea de marketing la un service auto din Bucuresti si citesc frecvent pareri din domeniu.

Comments are closed.