Despre noi

Suntem ingineri  profesionisti , orientati catre noutati, incercand sa aducem doritorilor, confortul si eficienta celor mai noi descoperiri in domeniu , fara insa a-i obliga sa inlocuiasca clasicul cu atat de costisitorul  “NOU ” ! Facem asta din pasiune, dar si din dorinta de a ajuta oamenii … si omenirea …  Asa am inceput si tot asa vom continua …

 

Aici este o parere…

Iar aici, un articol din ziarul local “Curierul Zilei” din Pitesti

Ca orice poveste, incepe cu “A fost odata ca niciodata”.
La fel ca in poveste, si aici a fost un prim pas, care a fost facut seara tarziu, aproape pe intuneric. Este vorba de prima incercare ; a fost un entuziasm de nedescris, acea bucurie care te face sa nu dormi noaptea si sa astepti cu nerabdare ziua urmatoare, ca sa repeti experienta. Asa s-a intamplat, dar deja am devenit repede dornic de ceva mai mult. Au urmat cateva zile de munca, dupa care, o alta incercare .
Au fost apoi multi curiosi ce au venit sa vada si sa probeze minunea.
Si au mai urmat niste modificari si iar probe…
si in sfarsit, gata de omologare. Ce a urmat? Primul drum catre servici…
S-a dus vestea, asa ca, a urmat un mic reportaj pe A1 Pitesti.
Ce altceva putea sa urmeze decat o participare la TIB 2011? si bineinteles si o mica stire , dimineata pe A1, la Razvan si Dani. Iata ca a mai aparut un articol despre “impactul” vehiculelor electrice in tara noastra, in “Romania Libera” din 16.ian.2012. A urmat apoi primul reportaj pentru aparitie la nivel national pe “KanalD” , realizat de catre casa de productie Keia Poduction.

De curand (01.06.2015), a aparut si la Pro Tv o stire de 2 minute .

 

Cateva etape din procesul transformarii :
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply