Cercetare

Aici aflati cate ceva despre realizarile noastre, putand face comentarii numai pe mail.

Nu demult, la inceputurile acestui site, promiteam sa va tin la curent cu realizarile noastre in ceea ce priveste cercetarea pe anumite domenii, bineinteles toate legate de acelasi subiect, “masina electrica”.

Promiteam atunci, ca ne vom canaliza pe cateva domenii mai interesante, cum ar fi motorul, controlerul, sistemul de iluminat.

Asa cum probabil nu am banuit nici noi, am inceput cu … bateria de acumulatori.

Studiem deocamdata “rezistenta” celulelor de tip “18650” dpdv al descarcarii in stationare indelungata. De asemenea, o alta directie in care ne indreptam atentia, este un nou sistem de incarcare si de control al celulelor, care sa inlocuiasca BMS-ul clasic, cu unul de principii novative, care sa duca pana la urma folosirea celulelor la capacitate maxima.

Poate ca nu se intelege mai nimic din ceea ce voi face, dar amanunte voi publica in momentul in care voi fii sigur ca functioneaza ideea.

Castigul de energie inmagazinata poate fi substantial in cazul acesta, ducand chiar pana la prelungirea autonomiei cu 15-20% cel putin, in perioada de “imbatranire” a acumulatorilor…

Voi reveni cu amanunte…

11.02.2016

 

 

 

 

Leave a Reply